Slechts 200 meter vanaf zee
Gehele jaar geopend
Peuterspeelbad
Ruim 300 hectare bos op loopafstand
Klimbos Westerschouwen op 150 meter
 • Beoordeling8.0
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • Ardoer Duinoord - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer Duinoord, Zeeland

  Vakantiepark Duinoord aan Zee en landgoed Duinoord liggen vlak bij Burgh Haamstede in het dorp Westenschouwen op Schouwen-Duiveland. De ligging van het vakantiepark Duinoord is uniek. Op nog geen 150 m. van de zee en strand en de mooiste bossen van Zeeland liggen ook op nog geen 2 minuten wandelen. Op Landgoed Duinoord bevinden zich de diverse compleet ingerichte chalets en vakantiewoningen.

  Kindvriendelijk vakantiepark op Schouwen-Duiveland
  Niet voor grote kinderen, maar voor peuters is er wel een peuterspeelbad. Geopend van juni t/m augustus. Verder hoeven de jongere kinderen zich tijdens de schoolvakanties zoals de meivakantie, Pinksteren en Hemelvaart of de zomervakantie niet te vervelen. Er worden dan door het enthousiaste animatieteam leuke activiteiten georganiseerd. Maar van vervelen zal het toch niet komen met de zee zo dichtbij.
  Tijdens de vakantiedagen en met Hemelvaart en Pinketeren is de broodjeszaak "Bakkerie" geopend voor vers brood en iets lekkers voor bij de koffie.

  Zon, zee en strand en mooie steden
  Vakantiepark Duinoord is gelegen in de kern van het karakteristieke dorpje Westenschouwen en op 2 minuutjes wandelen van één van de weinige echte zuidstranden van Nederland. Op het zeeuwse eiland Schouwen zijn genoeg bezienswaardigheden. Bezoek zeker eens de "Plompe Toren"van het verdronken dorp Koudekerke. Verder zijn de plaatsen Burgh Haamstede, Dreischor en Zierikzee zeker een bezoek waard.
  Op korten afstand van het park ligt een ecologisch klimbos met een uitgebreid parcours van loopbruggen, klim-netten en evenwichtsbalken.

  Schouwen-Duiveland is het noordelijkste schiereiland van Zeeland en wordt omringd door de Noordzee, het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Zwemmen, zeilen, duiken, zonnebaden, wandelen langs het strand, fietsen langs de pontjes of paardrijden door de duinen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Schouwen-Duiveland is dé plek voor een actieve vakantie in de natuur of watersport.

  Boek Ardoer Duinoord via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!