Ardoer Diana Heide Ardoer vakantiepark

Nabij Nationaal Park Dwingelderveld
Eetcafé Herberg Diana Heide
Strandbad
Speelvijver met speeltoestellen
Vakantiepark in het bos
 • Beoordeling8.8
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • Ardoer Diana Heide - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer Diana Heide, Drenthe

  Vakantiepark Ardoer Diana Heide in Amen is een oase midden in het 1250 hectare grote Staatsbosbeheergebied met zandduinen, bosvennetjes en uitgestrekte heidevelden. Puur Drenthe. Het kleine dorp Amen ligt aan de zuidkant van de provinciehoofdstad Assen en ten noordwesten van Borger. Voor gasten die onderweg zijn kun je op deze camping logeren in fijne trekkeshutten. Wil je wat langer verblijven dan kies je voor een van de luxe chalets.

  Gastvrijheid, kindvriendelijk en nog veel meer
  De 4-sterrencamping ligt aan de rand van het natuurpark Drentsche Aa, gevormd tijdens de ijstijden en genoemd naar het gelijknamige rivierdal. Neem de fiets mee, want Drenthe is niet voor niets de fietsprovincie bij uitstek. De natuurlijke sfeer herken je ook op de camping, die erg kindvriendelijk opgezet is. Op het terrein bevindt zich een heideven dat als roei- en speelvijver en strandbad wordt gebruikt. De faciliteiten zijn erg luxe, zoals een modern (verwarmd) sanitairgebouw, een restaurant, minimarkt en een speeltheater voor de kinderen. Mocht je trek hebben na een actieve dag dan kun je genieten van een lekker hapje op het gezellige terras bij eetcafé Diana Heide. En voor een lekkere snack kun je terecht bij de Snackcourner.

  Drenthe, dé fiets- en wandelprovincie
  Borger is het absolute centrum van de hunebedden, want rondom Borger liggen liefst 16 van deze prehistorische grafheuvels. Geen wonder dat het hunebedmuseum hier ook te vinden is. Erg educatief, ook voor kinderen.

  Overal zijn fiets- en wandelpaden door schitterend natuurgebied, en bij slecht weer is de overdekte speelstad Oranje op 14 km van de camping een goed alternatief. In de boswachterij Gieten/Borger is het Boomkroonpad ook goed voor een spannend uitje met kinderen, net als het Sprookjeshof Zuidlaren of de dierentuin in Emmen - mogelijkheden genoeg.

  Verder is een dagje winkelen in Assen of Groningen erg leuk, en naar Plopsaland Coevorden is het niet ver.

  Boek Ardoer Diana Heide via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!