Eigen zandstrand aan Veluwemeer
Jachthaven met bootverhuur
Uitzicht op het water
Bezoek Harderwijk en Elburg
Walibi op fietsafstand
Dolfinarium dichtbij
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Aqua Centrum - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Aqua Centrum, Flevoland

  Aan het breedste deel van het Veluwemeer aan het eigen zandstrand ligt het Aqua Centrum Bremerbergse Hoek. In de mooie strandhuisjes of in je eigen tent of caravan kun je wakker worden aan het water en genieten van de opkomende zon en de eerste geluiden van de watervogels.

  De jachthaven van het park is een ideale uitvalshoek om de randmeren of het IJsselmeer zelf te bevaren. Er is een boothelling en je kunt hier boten huren.

  Vanwege de unieke locatie met het Veluwemeer aan de ene kant en een bosrijke omgeving aan de andere kant, zijn er tal van recreatieve mogelijkheden. Op het water kun je surfen, zeilen en bootje varen, en in de omgeving vind je mooie fiets- en wandelpaden en een leuke fietspont die de polder en de Veluwe met elkaar verbindt. De Oostvaardersplassen is een vogelrijk moerasgebied dat in ieder seizoen weer een ander gezicht laat zien. hier vind je ook heckrunderen, edelherten en konikpaarden.

  Bezoek zeker de Hanzesteden als Elburg, Harderwijk en Kampen om wat Nederlandse historie te bewonderen. Voor vermaak in de buurt kun je naar het attractiepark Walibi Holland, of bekijk de shows met dolfijnen en zeeleeuwen in het Dolfinarium. Luchtvaartliefhebbers willen zeker het Aviodome bezoeken.

  Boek Aqua Centrum via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!