Am Silbersee

7.2
Gemeenschappelijke sauna
Am Silbersee - de beste prijzen en boeken bij:
Belvilla Bekijk
prijs
Foto vakantiepark Am Silbersee

Over vakantiepark Am Silbersee, Hessen

Net buiten Frielendorf ligt vakantiepark Am Silbersee. Dit kindvriendelijke, autovrije vakantiepark Am Silbersee ligt aan de voet van het Knüllgebergte en aan de Silbersee, waar u kunt zwemmen, roeien, kanoën of vissen (vergunning verplicht). Er is veel speelruimte om de bungalows en in juli en augustus is er kinderanimatie.

Het dorpje ligt in het Hessische bergland ten oosten van het bekende Sauerland. U vindt hier gezellige toeristenstadjes, een glooiend en bosrijk landschap en diverse stuwmeren. Natuur bepaalt het gezicht van dit mooie middelgebergte. Het verhaal van Roodkapje speelt zich af in deze streek.

U bewoont één van de 100-tal vrijstaande vakantiebungalows in een afgesloten bos- en wandelgebied. Voor ontspanning hoeft u het park niet af, want deze biedt u diverse faciliteiten zoals een wellness centrum met sauna, stoombad en zonnehemels (tegen betaling). Het 15 meter lange zwembad heeft een 60 meter lange glijbaan, tegen betaling te gebruiken. Paardrijden onder deskundige leiding, huifkartochten, minigolf en 2 kleine kegelbanen. op verschillende plekken in het park staan speeltoestellen opgesteld.

Op korte afstand van het park, bij het nabijgelegen hotel, kunnen de kinderen zich in de indoor speelhal vermaken. Er is tevens een zomerrodelbaan in de buurt. U bewoont een van de gerenoveerde bungalows die qua inrichting van elkaar verschillen omdat ze privébezit zijn. Vakantiepark Am Silbersee is maar liefst 200 ha groot en u zult zich hier niet vervelen.


Boek Am Silbersee via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!