Am Hohen Bogen

Vakantiepark voor de hele familie
Vlakbij meer, midden in het Beierse Woud
Mooi uitzicht op het meer en de omliggende bergen
Overdekt en buiten zwembad
Speelplaats en wellness
Goede wandellocatie
 • Beoordeling8.0
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bergen of heuvels
 • Am Hohen Bogen - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Over vakantiepark Am Hohen Bogen, Beieren

  Feriendorf am hohen Bogen is een heerlijke stek voor een vakantie met de hele familie in het mooie Beierse Woud in Duitsland. Dit parkachtige vakantiedorp zonder doorgaand verkeer bestaat uit een honderdtal vakantiehuizen die op een zonnige zuidhelling gelegen zijn. Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen met kinderen en ook huisdieren zijn hier meer dan welkom. Omdat de vakantiehuizen eigendom zijn van particuliere eigenaren, verschillen deze onderling van inrichting. Wel heeft elk vakantiehuis een eigen tuin.

  Een bijzondere attractie is het meer met ligweide. U kunt hier zwemmen en varen met een bootje. In de winter kan er tijdens vorstperioden op het meer worden geschaatst. In de omgeving vindt u grote bosgebieden met volop wandelwegen. Er zijn kinderspeelplaatsen en er is tafeltennis. U kunt paardrijden in de manege en er zijn tennis en vismogelijkheden op ongeveer 0.5 km. Het heerlijk golvende berglandschap nodigt verder uit tot ontspannen wandelingen met het hele gezin.

  Feriendorf am hohen Bogen biedt ruime vakantiewoningen die op de begane grond of op de 1e verdieping zijn gelegen. Beide typen vakantiewoningen, zowel op de begane grond als op de 1e verdieping zijn geschikt voor een gezelschap van maximaal vier personen. De verschillende huizen waarin de vakantiewoningen zich bevinden, liggen tegen een heuvel die schuin afloopt naar het meer. Op deze locatie heeft u een auto nodig. U kunt bijvoorbeeld goedkoop inkopen doen in Tsjechië, dat op ca. 25 km van uw vakantiehuis gelegen is. Bovendien kunt u ter plaatse in het modern ingerichte restaurant met Biergarten goed eten en drinken voor een zeer schappelijke prijs.  Boek Am Hohen Bogen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!