Aldeia da Pedralva

Idyllische locatie, omringd door heuvels
Heerlijk ontspannen
Receptie met bar
Gratis Wifi
Centrale barbecueplaats
Ruige stranden in de buurt
Gemeenschappelijke buitenzwembad
 • Beoordeling8.4
 • Buitenzwembad
 • Bergen of heuvels
 • Aldeia da Pedralva - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Aldeia da Pedralva, Algarve

  Slow Village Aldeia da Pedralva is een authentiek dorpje in het zuidwesten van de Algarve. Een unieke plaats om vakantie te vieren! Slow Village Aldeia da Pedralva is een kleinschalig dorp met alleen huizen voor gasten. In deze ‘slow village’ stopt de tijd en kunt u in alle rust ontspannen en de omgeving verkennen.

  Deze locatie biedt precies datgene wat u nodig heeft om de sleur van alledag te doen vergeten, rondom grasvelden in een rustige setting, gratis Wi-Fi in receptie/loungeruimte en twee restaurants ter plaatse, waaronder de beroemde pizzeria ‘pizza pazza’.

  Kinderen komen hier weer in contact met de natuur door activiteiten als mountainbiken, een spelletjesruimte en paardrijden op ezels in de nabije omgeving.

  De vakantiehuizen in het dorpje staan in rijen aan smalle, autovrije straatjes. U kunt kiezen uit een huis met of zonder patio. Geniet van de barbecue op de centrale barbecueplaats. De huizen met patio hebben ook een privébarbecue.

  In de nieuwe receptie is een Actief centrum, met volop aanbod aan natuur-activiteiten. Diverse cursussen, zoals scuba diving, surf , hiking, geocaching programs, georganiseerd vogelspotten en mountainbike tochten behoren tot de mogelijkheden. Er zijn GPS apparaten te huur (met routes) in het Natural Park of St. Vicent Coast. Zo loopt de “Rota Vicentina” het grote, nieuwe wandelroute die Santiago do Cacém (regio Alentejo) met St. Vicent Cape (Algarve) langs Aldeia da Pedralva.

  De ligging in het nationaal park Costa Vicentina is ideaal om deze schitterende kustlijn te bezoeken. Bezoek het strand in de buurt, dat Amado heet. Bezoekt u ook eens de zuidwestelijkste punt van continentaal Europa, de Cabo de Sao Vincente


  Boek Aldeia da Pedralva via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Portugal!