Agriturismo Palazzo Conti

Prachtige agriturismo met 8 appartementen
Biologisch meertje en zwembad
In de Val d’Orcia bij Montalcino en Montepulciano
Klein restaurantje met streekgerechten
 • KleinschaligXS
 • Buitenzwembad
 • Bergen of heuvels
 • Agriturismo Palazzo Conti - kijk voor de beste deals bij:
  &Olives Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Agriturismo Palazzo Conti, Toscane en Elba

  Deze prachtige Agriturismo Palazzo Conti ligt in de weidse Val d’Orcia. Ten noord-oosten van de berg Monte Amiata met de rivier de Orcia die er dwars doorheen loopt. Het gebied is wereldwijd bekend vanwege zijn karakteristieke landschappen met prachtig glooiende heuvels, cipressen en middeleeuwse dorpjes. De Val d’Orcia in de provincie Siena staat bovendien bekend om haar traditionele gerechten zoals de kaas van Pienza en de ‘Pici pasta’ waarbij een heerlijk populaire wijn zoals de Brunello van Montalcino niet mag ontbreken.

  Agriturismo Palazzo Conti ligt op een hoge heuvel met panoramisch uitzicht over de landerijen. Het hoofdgebouw, de manor house is opgedeeld in 4 appartementen die comfortabel en zeer functioneel zijn ingericht. Daarnaast bevinden zich in de ‘Granaio’ ook nog 4 appartementen met naastgelegen restaurantje, toegankelijk voor de gasten en mensen van buitenaf.

  Op 200 meter van het hoofdgebouw vind je een charmant biologisch meertje waarvan het water schoongehouden wordt door waterplanten. In de tuin eveneens een heerlijk zwembad voor een verkoelende duik na een bezoekje aan de omgeving (9x4 m. 0,80-1,80 m diep).

  Boek Agriturismo Palazzo Conti via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!