Agriturismo Casavecchia

Oude boerderij omgebouwd tot 3 appartementen
Adembenemend uitzicht
Heerlijk verkoelend zwembad
Panoramische ligging nabij San Giustino Valdarno
 • KleinschaligXS
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Agriturismo Casavecchia - kijk voor de beste deals bij:
  &Olives Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Agriturismo Casavecchia, Toscane en Elba

  De boerderij Agriturismo Casavecchia ligt tussen de terrassen van olijfbomen omgeven door verkoelende bossen van eiken die het Pratomagno massief met een hoogte van bijna 1600 meter boven zeeniveau bedekken. Het massief is beeldbepalend voor de groene vallei van de Casentino, de weelderige Arno vallei en het charmante Chianti heuvellandschap. De omgeving rondom het huis is ideaal voor wandelingen in de bossen waar je zomaar een ree of damhert tegen kunt komen.

  Agriturismo Casavecchia is een stenen boerderij verdeeld in 3 comfortabele appartementen die met zorg zijn uitgerust en gemeubileerd. Elke appartement heeft een privégedeelte op het terrein met prieel waar zich een tafel en stoelen bevinden. Het prachtige, volledige omheinde, zwembad van 5 x 10 meter is gelegen op een natuurlijk terras met fantastisch uitzicht over de Arno vallei. Een barbecue, houtgestookte oven, een kinderspeeltuin, wasruimte en tv zijn beschikbaar voor de gasten.

  Een adembenemend uitzicht, een gevoel van eeuwenoude rust en onaangetaste natuur, samen met het hoge niveau van comfort maken Agriturismo Casavecchia de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie in Toscane.

  Boek Agriturismo Casavecchia via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!