Agriturismo Casa Renili

Prachtig uitzicht over de heuvels
Zwembad voor de nodige verkoeling
Lekker bubbelen in de jacuzzi
Lekker met z n allen barbecueën
Luieren aan het zwembadterras
Slenteren door de straten van Fano
Bezoek Urbino, UNESCO werelderfgoed
Agriturismo Casa Renili - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs
ViaLora Bekijk
prijs

Over vakantiepark Agriturismo Casa Renili, Marche

Wat een prachtig decor vanuit het verzorgde vakantiepark Agriturismo Casa Renili!

Casa Renili is een prachtig agriturismo op de golvende heuvels vlakbij Pesaro in Le Marze. Agriturismo Casa Renili is een verzorgd vakantiepark, middenin een olijfgaard. Wat een panoramische uitzicht vanuit het zwembadterras. In 2013 is het vakantiepark geheel gerenoveerd.

Probeer het zwembad te zoeken tussen de olijfbomen. Casa Renili ligt middenin een olijfgaard en omringd door veel gras en prachtige rododendrons.Bij Agriturismo Casa Renili kun je lekker afkoelen in het zwembad. Ook kunt u lekker bubbelen in de jacuzzi. Dankzij het ondiep gedeelte kunnen de kinderen veel waterplezier beleven.

Geniet van je eigen gemaakte maaltijd bij de woning. Je kunt de dagelijks boodschappen doen in het knusse centrum van Candelara. Ook is er een gemeenschappelijke barbecue bij het terrein. In Candelara vind je diverse restaurants met typische gerechten uit de Marken. Probeer de ‘spaghetti ai peperoni’ (spaghetti met paprika), een specialiteit uit Pesaro!

Op nog geen 20 km afstand ligt de historische stad Urbino met haar centrum dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bezoek dit historische centrum met het belangrijkste monument, 'Palazzo Ducale' met zijn markante torens. In het monument vind je ook het 'Galleria Nazionale' met schilderijen van Rafaël en Piero della Francesca. Andere prachtige steden zijn Pesaro en het knusse Fano.


Boek Agriturismo Casa Renili via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!