bungalows Aclas Heinzenberg

8.2
Vakantiepark in de natuur
Zeer geschikt voor families
Kleinschalig
Veel excursiemogelijkheden
Aclas Heinzenberg - kijk voor de beste deals bij:
TUI Bekijk
prijs


Over vakantiepark Aclas Heinzenberg, Graubünden

Vakantiepark Aclas Heinzenberg is een 3 sterrenpark met ruime bungalows gelegen in het skigebied Heinzenberg. Authentiek, karakteristiek en kleinschalig. Een unieke accommodatie met slechts 21 chalets in een speciale omgeving, op 1.600 meter hoogte in de prachtige natuur van Graubünden. Weg van de massa, puur genieten. De chalets zijn in 2008 gebouwd en volledig ingericht. Het park neemt vergaande maatregelen voor het bewust omgaan met water, energie en afval. Een echte familiebestemming met een klein, sfeervol en sneeuwzeker skigebied.

Vanaf uw terras heeft u een prachtig uitzicht over het omliggende Alpenlandschap. Hier en daar hoort u koeienbellen en dit geeft uw vakantiebelevenis net dat extra Zwitserland gevoel!

Leuke tips voor een dagje uit:
* Chur is de oudste stad van Zwitserland, ontdek deze stad en zijn historische waarde. Vanuit Chur vertrekken de Bernina- en de Glacier Express, 2 treinroutes die tot de mooiste van Europa behoren.
* In de omgeving van Thusis liggen de Viamala- en Roffla klofen
* Bezoek de buitenzwembaden van Andeer of Thusis
* Zwem in een van vele meren in de omgeving: Pascuminersee, Bischolsee, Patrutgsee of Canovasee
* Bezoek een van de verschillende kastelen als: Schloss Baldenstein in Sils of Schloss Sins in Paspels
* Bekijk de eeuwen oude rotstekeningen in CarschennaBoek Aclas Heinzenberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zwitserland!