Mimozas Resort Cannes

8.1
Gelegen aan de oevers van een meer
Luxe residentie van alle gemakken voorzien
Riant zwembad
Wellness
Apart kinderbad
5 km van het bruisende Cannes
Talloze sportmogelijkheden
Mimozas Resort Cannes - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs

Over vakantiepark Mimozas Resort Cannes, Côte d'Azur

Mimozas Resort Cannes is werkelijk een droombestemming. Deze luxe residentie aan de Côte d'Azur in Frankrijk heeft in mei 2008 haar deuren geopend.

Ontspannen in de wellness ruimte, een spelletje golf op de nabijgelegen golfbaan of heerlijk dineren in een van de uitstekende restaurants, alles is erop gericht om je een zorgeloze vakantie te bieden. Wil je toch even weg van het resort? In de directe omgeving valt genoeg te beleven! Mimozas Resort Cannes is onbezorgd vakantie vieren in stijl.

Het ontbreekt je aan niets tijdens het verblijf op Mimozas Resort Cannes. Het aantal voorzieningen is zeer uitgebreid. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een Riant zwembad met kinderbad en wellness, diverse sportmogelijkheden, waaronder de naastgelegen golfbaan en de restaurants.

Ook voor een vakantie met het hele gezin is Mimozas Resort Cannes een uitstekende keuze. De kinderen zullen zich prima vermaken dankzij de miniclub en de kinderspeeltuin.

Mimozas Resort Cannes omvat diverse types appartementen. De appartementen zijn verzorgd ingericht en van alle denkbare gemakken voorzien. Vanaf het ruime balkon geniet je van een prachtig uitzicht.

Boek Mimozas Resort Cannes via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!

Locatie vakantiepark Mimozas Resort Cannes, Côte d'Azur

GPS: 43.53775, 6.94672
±1321 km vanaf Utrecht

dubbelklik op park-icon voor park-informatie

Mensen zoeken ook naar