L'Ile Saint Martin Marina Resort

8.9
Kunstmatig eiland met privéstrand
Privé jaccuzi
Ligt in de haven van Cap d Agde
Vakantiepark met luxe villas
L'Ile Saint Martin Marina Resort - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs

Over vakantiepark L'Ile Saint Martin Marina Resort, Languedoc-Roussillon

Op een zeer bijzondere plek in het hart van Cap d'Agde, de alom bekende badplaats in het departement Hérault van de Languedoc, is een al even bijzonder Marina Resort verrezen. Pal tegenover de jachthaven, op het privé-eiland L'Ile Saint-Martin waar je alleen voetgangers zult tegenkomen. Je auto is overigens wel degelijk welkom: je rijdt het eiland op, rijdt de grote garage in en parkeert in de afsluitbare dubbele privé-garage onder je eigen huis. Wat een luxe!

En wat dacht je hiervan? Het eiland heeft eigen steigers en je kunt, mits gereserveerd, zonder meerkosten je eigen of een gehuurde boot (tot 24 m) aanleggen. Het gebruik van de ligplaats is gratis en exclusief voor de gasten van het resort.
L'Ile Saint-Martin is ideaal voor iedereen die houdt van comfort, van watersport en van de levendigheid die hoort bij een enthousiaste badplaats. Het biedt de mogelijkheid je terug te trekken in een soort van oase terwijl je toch in twee minuutjes wandelt naar de gezelligheid van restaurantjes, cocktailbarretjes met live muziek, ijssalons, souvenirwinkeltjes of juist boetiekjes met hippe Franse jurkjes. Na een dagje strand frisgewassen en energiek in je fijnste vakantieshirt paraderen langs de jachthaven en gluren naar de mooiste mensen en zeilboten. Dat is vakantie!
Ook het Ile des Loisirs, waar het eiland aan de andere zijde op uitkijkt, biedt veel mogelijkheden om een gezellige middag of avond te beleven. Je bent er in een kwartiertje wandelen of in een paar minuutjes met auto.

Op L'Ile Saint-Martin is het goed toeven. Het eiland herbergt 42 mooie, grote geschakelde huizen, gebouwd in typische Languedoc-stijl. Alle beschikken over een heerlijk terras, een omheinde en afsluitbare tuin en een openlucht privé-jacuzzi. Er is een receptieservice die je graag van dienst is: reserveringen, excursies, autohuur, broodbezorging, babysitter indien beschikbaar, stomerij, weerberichten, webpoint voor internet en email, toezicht op het eiland, het toewijzen van een ligplaats voor je boot. Ook kunnen zij je helpen bij het regelen van diensten van derden, zoals op het gebied van watersport: tewaterlating van uw boot, huur van zeilboten, jetski of motorboten met of zonder vaarbewijs, waterskiën, vistochtjes en rondvaarttrips. Overigens zult u hier veel plezier hebben van een gehuurde boot. Voor een rondje ter plaatse of een koers richting zee (langs Fort Brescou), maar ook voor een trip de rivier de Hérault, het Canal de Midi en het Bassin de Thau op. Het leidt langs middeleeuwse plaatsen als Sète, Le Grau Agde en natuurlijk de historische Cité van Agde zelf, met zijn pittoreske straatjes.
Boek L'Ile Saint Martin Marina Resort via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!

Locatie vakantiepark L'Ile Saint Martin Marina Resort, Languedoc-Roussillon

GPS: 43.28564, 3.509863
±1226 km vanaf Utrecht

dubbelklik op park-icon voor park-informatie

Mensen zoeken ook naar